Bajbajutott gólyát mentettek a nemesbődiek – Videón a mentőakció

Fennakadt egy vezetéken….

Varga Józsefné Panni épp hazafelé tartott szerdán dél környékén, hogy ebédeljen, amikor egy másik helyivel észrevették, hogy fennakadt egy gólya a Gábor Áron utcában futó egyik vezetéken, a gólyafészek közelében.

Hirtelen nem tudták, hogy mi tévők legyenek, hogyan is tudnának segíteni a bajbajutott madáron, hiszen elég magason volt. Közben egyre többen odagyűltek, vittek létrát is, de sajnos az kevésnek bizonyult, nem érték el a gólyát.

Aztán szerencsére épp jött egy munkás az egyik lakóhoz, akinek platós autóján volt egy jóval nagyobb létra is. Nem tétováztak, rögtön megállították a fiatalembert és megkérték, hogy segítsen. Ő pedig megállt, fogta a nagy létrát, felmászott és megmentette a gólyát.

A gólyának valószínűleg eltörött a szárnya, a falu egyik új lakója pedig rögtön magára vállalta, hogy elhozza Szombathelyre, hogy megvizsgálja egy állatorvos. Amint megtudunk valamit a gólya állapotáról, természetesen közöljük.

Nemesbőd lakosai pedig most a Nyugat.hu-n keresztül is köszönik az ismeretlen fiatalember segítségét, hiszen nélküle nem ment volna ilyen gyorsan és könnyen a mentőakció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem