Gondok voltak a Posta rendszerével, nem lehetett belépni az oldalra

És az utánvétes összegek sem érkeztek meg a feladókhoz. Egy új szoftver okozott fennakadást.

A posta.hu oldalra történő belépésnél egy új szoftver üzembe helyezése miatt fennakadások voltak tapasztalhatók hétfőn 9 óra 46 perctől, a hibát 14 óra 45 percre orvosolták, azóta a Magyar Posta weboldalára a bejelentkezés zökkenőmentes - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A posta arról is tájékoztatott, hogy május 9-én egy sikertelen szoftverfrissítés miatt az aznapi, valamint a május 10-i utánvét kifizetések az érintett ügyfelek felé elmaradtak. E napok kifizetéseit május 14-én teljesíti a társaság.

A május 13-i utánvételes összegek utalását a probléma nem érintette, az a szokott rend szerint a következő munkanapon - azaz szintén május 14-én - történik meg - ismertette közleményében a Magyar Posta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech