Újabb stílusban gyakorlatozó, fekvő biciklis, ezúttal Emődön

Kincsesbánya a Google Streetwiev szolgáltatása.

Pár napja járta körbe a magyar sajtót az a kép Csodálatos életképet örökített meg a Google Streetwiev Zalaegerszegen 2018. November 08. 14:28 , amit a Google Street Wiev autója készített Zalaegerszegen. A képen egy fekvő férfi látható a biciklije mellett.

Google Street View

Nem sokkal később kiderült Megtalálták a Google Street View által lefotózott fekvő biciklist 2018. November 10. 09:01 , hogy a férfi egy buliból tartott haza, amikor elesett, másnapra kiheverte a dolgot.

Az eset láthatóan felcsigázta az internet népét, egy olvasónk küldte az alábbi utcaképet. A helyszín a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emőd, a képen látható férfi egy egészen más stílust, a hasonfekvés biciklin nevű gyakorlatot mutatja be. A lehetőségek határtalanok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem