Gyermeknagyságú fű burjánzik a szombathelyi Szent István király utcában

Olvasónk aggodalommal figyeli, ahogy egyre jobban elterjed a minidzsungel.

Egy olvasónk fordult hozzánk azzal, amit a Szent István király utcában látott. Az utcában és a Győzelem utcai buszmegállóban akkora a fű, hogy egy kisgyerek simán eltűnik benne. Olvasónk attól tart, hogy az emberek inkább az aszfalton kerülik ki a dzsungelt, és az arra járó autósok esetleg későn vennék észre az ott bicikliző gyermekeket, amiből akár baleset is lehetne.

olvasó

Azt írja, hogy az ilyen dzsumbujok tele lehetnek kullancsokkal, így még aggályosabb, ha a gyerekek arra biciklizzenek keresztül. Azt is leírja, hogy ugyan vannak égetőbb problémák a városban, de azért az elvárható lehetne, hogy legalább havonta egyszer egy kicsit megritkítsák a gazszörnyeteget.

olvasó

Megkerestük a Szomparkot, és rákérdeztünk, hogy mikorra várható a területen a fűnyírás, amire azt a választ kaptuk, hogy a hét vége felé, vagy a jövő hét elején nyírnak ezen a területen füvet. A dolgozóik a város központjától kifelé haladva végzik ezeket a munkálatokat, nagyjából 3-4 hét alatt tudnak körbeérni.

A gaz az utóbbi időben gyorsabban növekedett a kiadós májusi esőknek köszönhetően, valószínűleg a Szent István király utcában is azért néznek ki úgy, mintha mutáns növények lennének, egy másik bolygóról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra