Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Téli utakon is tolják neki rendesen a vasi autósok

Íme a legfrissebb rendőrségi gyorshajtási toplista.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt napokban is ellenőrizték a megye útjain közlekedőket. A téli időjárás miatt a megváltozott útviszonyok komoly veszélyforrást jelentenek, ezért a rendőri ellenőrzés célja most is az volt, hogy a szabálytalan közlekedők kiszűrésével a baleseteket megelőzzék - írja közleményében a rendőrség.

Az ellenőrzések ideje alatt több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb sebességet.

Egy autós a 84-es számú főúton, Jánosháza térségében 90 km/h helyett 152 km/h sebességgel haladt , egy másik gépkocsivezető pedig Tompaládonyban közlekedett 112 km/h sebességgel .

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Két autós a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán lépte túl jelentősen a megengedett legnagyobb sebességet. Az egyik sofőr 141 km/h sebességgel , a másik pedig 144 km/h sebességgel közlekedett .

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A 88-as számú főúton két gépjárművezető 90 km/h helyett 158 km/h és 160 km/h sebességgel közlekedett, ezért velük szemben mindkét esetben közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra