Erősen terjeszkedik a H&M

Olvasónk a szombathelyi plazában járt, és lekattintotta a folyosót is elfoglaló épülő üzlethelyiséget.

Olvasónktól kaptuk a fotót, amit a minap a Savaria Plazában fotózott a H&M épülő üzlet helyiségéről. A képen jól látszik, hogy a divatóriás nem aprózza el, és még a folyosót is el fogja foglalni a Szombathelyen nyíló üzletük. A H&M helyi sztorijáról egyébként írtunk már itt , itt és itt is. Információink szerint a H&M egy kétszintes üzletet nyit a plazában, ahol emeletenként különül el a férfi és a női részleg. A két szintet pedig egy belső mozgólépcső köti majd össze.

Az épülő H&M üzlethelyiség a Savaria Plazaban
olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem