Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ha Szombathelyre jössz, nem fordulhatsz balra a Széchenyi utcában!

Eltörölnék Szombathelyen az irányokat.

Nemzeti Konzultáció az irányok eltörléséről című kampányuk részeként hozták nyilvánosságra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái az alábbi plakátot:

Ha Szombathelyre jössz...
Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia

A párt képviselőjelöltje, Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia Facebook-oldalán közölte:

Megoldjuk a problémát, eltöröljük az irányokat Szombathelyen!

Külön pikánssá az teszi az egészet, hogy a Gazdasági és Városstratégiai Bizottság rendkívüli ülésén éppen ma döntenek Kedden döntenek a Berzsenyi tér idegesítő balra kanyarodási tilalmáról 2018. January 13. 07:31 arról, hogy le lehessen-e csavarozni egy tök értelmetlenül felcsavarozott táblát.

A Berzsenyi tér átadásán már voltak előjelei az irányellenességnek
BZ

Nagy port kavart Felülvizsgálják a Berzsenyi tér új balra kanyarodási tilalmát 2017. December 20. 17:31 Szombathely legbutább és legjobban utált A szombathelyi taxisok levélben fordultak a polgármesterhez a Széchenyi utca kanyarodási rendje miatt 2017. December 20. 11:26 közlekedési megoldása: a felújított Berzsenyi téren A szombathelyi belváros második pólusát akarták létrehozni a Berzsenyi térrel 2017. December 22. 06:53 ugyanis megtiltották, hogy a Széchenyi utcából az egyébként két irányba autózható Szily János utcára balra kanyarodjanak.

Berzsenyi térről kanyarodni jó irány/rossz irány

Emiatt nemcsak a döntéshozók közeli hozzátartozói csuklanak mostanában rendszeresen, de feleslegesen plusz kilométernyi kocsikázásra kötelezik azokat, akik csak a 180 méternyire fekvő kereszteződés érintésével haladnának valamerre. Ez egyébként a délutáni csúcsforgalom idején a legszórakoztatóbb.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra