Habony unokaöccsének ügyvédje szerint nem úgy történt a szigetes kartörés, ahogy azt korábban állították

A férfi meg is tette a szükséges jogi lépéseket.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Eltörték a karját egy kormányközeli milliárdos vállalkozónak a Sziget fesztiválon 2023. August 17. 10:01 eltörték a karját egy kormányközeli vállalkozónak a Sziget fesztiválon. Az erősen ittas férfit ki akarták vezetni a fesztiválról a biztonsági őrök augusztus 13-án, vasárnap éjszaka. Ez nyilván nem tetszett neki, így először a biztonsági őrökkel kötekedett, majd a K-hídon a rendőrökbe is belekötött, feljelentéssel fenyegette meg őket, ügyvédi ismeretségével, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött, és nem volt hajlandó igazolni magát.

A rejtélyes NER-közeli vállalkozó kilétét egy ideig homály fedte, de rövidesen a Blikk már arról írt, hogy az érintett fesztiválozó nem más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. vezérigazgatója, Szetlik Gergő.

Mint írják, a 33 éves férfi rokonságában valóban vannak befolyásos emberek, a nagybátyja például nem más, mint Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója.

Az üggyel kapcsolatban Steiner Tamás, Szetlik Gergő ügyvédje szerdán este közleményt adott ki, melyről a mai napon számolt be a 24.hu.

A közleményben az ügyvéd azt írta,

a sajtóban eddig megjelent állítások nagy része nem igaz.

Hozzátette, a hatósági iratok szerint nem történt megbilincselés, és az üzletember nem fenyegetőzött baráti, rokoni és ügyvédi kapcsolataival.

„Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették” – írta Steiner Tamás, majd megjegyezte, Szetlik Gergő az ügyben megtette a szükséges jogi lépéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet