Eltörték a karját egy kormányközeli milliárdos vállalkozónak a Sziget fesztiválon

Az ittas férfit ki akarták dobni a fesztiválról, a biztonsági őrökbe, majd a rendőrökbe is belekötött, és mindenkit feljelentéssel fenyegetett meg.

Egy erősen ittas férfit akartak kivezetni a Sziget fesztiválról a biztonsági őrök augusztus 13-án, vasárnap éjszaka. A férfi a rendőrségi jelentés szerint balhézott – tudta meg a Blikk.

A férfi a K-hídon a rendőrökbe is belekötött, feljelentéssel fenyegette meg őket, ügyvédi ismeretségével, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött, és nem volt hajlandó igazolni magát.

A rendőrök ezért elő akarták állítani, ennek azonban ellenszegült, így a rendőrök testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. A férfi később fájdalomra panaszkodott, és kiderült, hogy eltört a karja.

A lap a rendőrségtől megtudta, hogy az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is.

A Blikk információi szerint a férfi egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó. A lap úgy tudja, hogy az intézkedésben részt vevő rendőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó minden követ megmozgat majd, hogy a jogosnak ítélt intézkedésük elbírálását megváltoztassa.


Frissítés: Kiderült, ki lehet a Szigeten balhézó, kormányközeli milliárdos vállalkozó

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sziget Fesztivál