Hali-bontás: már csak a munkacsarnok áll

Olvasónktól kaptuk a képeket a Hali-pálya bontásának aktuális állapotáról.

Még két hét sem telt el azóta, hogy megnéztük a Hali-pálya tornyainak ledöntését - búcsútáncát A Hali-pálya tornyainak ledöntése avagy utolsó tánca, sok szögből, zenés videóval 2016. February 22. 20:05 , de már nyoma sincs az acéloszlopoknak, sőt a lelátóknak sem.

Lukits Béla

Lassan teljesen csupasz lesz a terület, mint azt olvasónk fotói is mutatják. A munkacsarnok még áll - bár igazán már azt is csak a támfalak tartják egyben - hamarosan az is eltűnik a Föld felszínéről.

Lukits Béla
Lukits Béla
Lukits Béla
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem