Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem sikerült határidőre átadni a Haladás sportkomplexumot az államnak

Információink szerint pénzügyi elszámolási gondok vannak a háttérben.

Még tavaly december elején derült ki, Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése 2020. December 02. 18:36 hogy az állam átveszi a Haladás-sportkomplexum működtetését a szombathelyi önkormányzattól, egy héttel később az is világossá vált, hogy az állam nem csak a működtetést, hanem a tulajdont is viszi Szombathelyi stadionátadás - Nem csak az üzemeltetés kerül állami kézbe, de a 14 milliárdos vagyon is 2020. December 13. 07:14 a megállapodás szerint.

Mészáros D. Zsolt

Az állami átvételről január 22-én hozott határozatot 30 millió forintért világítja át az állam a Haladás-sportkomplexumot, mielőtt átvenné az önkormányzattól January 27. 07:00 a kormány, a döntés értelmében február 28-ig kellett volna lebonyolítani az átadást.

Ma, március 1-jén a városházáról annyit tudtunk meg, hogy az átadás-átvétel folyamatban van.

Információink szerint egyébként pénzügyi elszámolási gondok vannak a háttérben, ami a HVSE, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. és az önkormányzat között okoz vitákat. Amennyiben többet megtudunk, természetesen közöljük.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra