Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Halmokban áll az ősszel lehullott levél a Kálvária utcában

Pedig holnap már Szenteste van.

Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, amit a Kálvária utcában készített:

Ősszel sem lenne szép látvány, hát még december közepén!
Olvasó
A képhez írt pár sort is:

Szégyen, hogy így néz ki a Kálvária utca. A levelek nem mostanában hullottak le...azóta görgeti a szél az utca egyik oldaláról a másikra. Valószínű ez Szentestére is így marad.

23-án délután biztosak lehetünk abban, hogy a nagy kupac levelet nem fogják eltakarítani karácsonyig. Csak abban reménykedünk, hogy az új évre eltűnik az őszi levélhalom.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem