Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A heréről jut eszembe (utolsó simítások)

Berki heréjén én is simítanék valamit, már csak azért is, mert látom, leginkább így lehet az érdeklődés középpontjába kerülni.

Míg vasaltam a golyókat – a vasalást anyámtól tanultam – eszembe jutott számtalan szebbnél szebb gondolat, ami érdekes módon összefüggött a herével. Nem feltétlenül a mindenütt testet építő celeb fütyijével, bár kétségtelen, hogy gondolataimnak forrása az ő barlangos testecskéjéből ered.

A magyarok mindenben jobban teljesítenek, és ez igaz a nemzethalál projektre is. Vagyis ebben az évben 1569-cel kevesebb gyerek született, mint tavaly. Ennek okát nem is olyan nehéz megmondani. Egyrészről elég sokan lehetnek olyanok, akik már nem itthon akarják élvezni a családos életet, akik meg itthon szeretnek jobban teljesíteni, azoknak meg telik még kondomra.

Persze, az is lehet, hogy az időben történő herevasalással is tudnánk segíteni a mutatókon, de előbb még meg kell várni a celebeken végzett kísérletek eredményét. Ha a herevasalás káros mellékhatása a tévéképernyőre való kerülés, akkor én is meggondolnám ezerszer, hogy a médiának nemzzek töltelékanyagot. Másképpen is fogalmazhatok, de az durvább: míg Berkijét csodáljuk, a magunké nem áll fel igazán.

A here orvosi kényeztetéséről eszembe jutnak a politikusok is, illetve a róluk készített fotográfiák, amik jelenleg nem a pornó, hanem a sajtófotó kategóriába tartoznak. Úgy veszem észre, a Fidesz elérkezett a kampány szociáldemokrata fázisába, mert a Vezér egyre többet mutatkozik olyanok között, akiknek semmijük sincs.

Orbán Viktor az Ózdi Ipari Parkban (MTI Fotó: Komka Péter)
(MTI Fotó: Komka Péter)

Ilyenkor érdemes ígérni nekik valamit, ahogy Ózdon Viktor is megtette a vájárokkal. Először is lelkileg felrázta bennük a nemzeti hovatartozás tudatát – a magyar szén a magyarokat illeti – majd a magyar gazdaságot megmentő három hónapos vájáriskola ötletével gyújtott fényt a sötétségben. Persze, azért villantak a vakuk is, ha már akkora szerencséje volt a fotósoknak, hogy az ország első embere lehajolt a földig, még annál is lejjebb, Ózdig.

Elkészült a kártyázós fotó is, ami azért fontos, mert ebből is látszik, hogy a vezetőnk pont olyan, mint mi. Ultizik, és nem is rosszul. Kár, hogy már Kádár János és a hozzá hű alattvalók is szerettek a nép egyszerű tagjaival ultizni, vagyis az ötlet nem eredeti, de ugyanolyan jól bejön, mint az oktondi vizsla kiskutyák a nagyra nőtt Vona ölében. Talán eljön az idő, hogy maga Pintér Sándor tart majd síró csecsemőt a kezében. (A gyermek későbbi pszichiátriai gondozásáról az állam majd gondoskodik.)

Fotó: Facebook / Orbán Viktor
Nyugat.hu

Sokan óvnak a túlzott heresimítástól, mert könnyen váláshoz vezet. Vagyis ha engedjük, hogy rajtunk kívül más is simítsa (ebben az esetben a feleség jelenti az idegen kezet), akkor könnyen kerül fűrész alá ágy és asztal. Persze, fontos az öngondoskodás, magam is szeretem kézben tartani a dolgaim, csak nehogy úgy járjak, mint a magánnyugdíjpénztárammal. Lenyúlták, és még búcsúcédula sem volt a kispárnámon.

Mindegy, a jó hír az, hogy Ferenc pápa októberre ígérte az elváltak szerepének újraértékelését a katolikus egyházon belül. Mint elvált férfi régóta vágyom arra, hogy visszaszerezzem azt a méltóságot, amit a papok előtt elvesztettem, de mindig is éreztem Isten előtt.

Szeretném megjegyezni a pánik elkerülése végett, hogy bár a here simogatása rövid távú memóriavesztést okozhat, eddig még soha senki nem panaszkodott a manipulálás ezen formájára. Tehát van olyan agymosás, amely kellemes, de ez semmiben sem hasonlít a mostani kampányhoz. Igaz, ők nem is simogatják, hanem ütik egymást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra