Így inkább ne ismételjenek! Megint életveszélyes a közvilágítás kandelábere

Vannak gondok a kandeláberajtókkal és azok rögzítésével.

Nagyjából egy éve írtunk arról, hogy a szombathelyi Nádasdy és Semmelweis utca kereszteződésénél álló utcai kandelábernek hiányzik az ajtaja, a vezetékek védtelenül és balesetveszélyesen árválkodnak a belsejében. Különösen üzemelés alatt okozhat veszélyt például egy kíváncsiskodó kisgyereknek. Néhány nap alatt rögzítették is a leesett ajtót úgy, hogy egy kék szalaggal körbetekerték.

Nos, egy ideje megint ugyanaz az állapot áll fenn az utcai világítótestnél, mint annak idején. Az átmeneti megoldásként szolgáló szalag eddig bírhatta. Az ismétlés ugyan a tudás anyja, na de ilyen esetben... Hogy sok gond lehet a kandeláberajtók megfelelő rögzítésével, arra éppen a közelben találtunk még egy példát. A Nádasdy utcának a Semmelweis és a Szelestey utca közötti szakaszán egy ímmel-ámmal rögzített kandeláberajtó hívja fel magára figyelmet. Lehet, hogy a rögzítésekre még nem találták meg a megfelelő technológiát?

Lendvai Emil
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem