Dzsungel könyve táncba injektálva

Rengeteg – ezzel a címmel mutatta be kedden este az MMIK-ban a Homo Ludens Zenés Színpad előadását, melyben ezúttal a mozgás, a tánc kapott főszerepet. A Tánc Világnapja rendezvénysorozathoz szorosan kapcsolódó előadás Kipling örök darabját mutatta be szavak nélkül, csupán a mozgásra, a táncra alapozva.
Homo Ludens: Rengeteg
Homo Ludens: Rengeteg
Sadness

A kis Maugli – elfutván a családját megtámadó tigris elől – az indiai dzsungel mélyén talál menedéket. Farkasok fogadják be és nevelik fel. Barátra és tanítóra lel Balu, a medve és Bagira, a nősténypárduc „személyében”. Segítségükkel megtanulja a Dzsungel Törvényeit. Érti Ká, a kígyó szavát, a keselyű Csíl röptének neszét messziről felismeri, osztozik a majmok csínytevéseiben és a vörös kutyáktól sem retten meg. Egy ellensége van csak: Sir Kán, aki nem felejt. Nem kell sok idő, és immár ő a dzsungel ura. Maugli mégsem boldog. Tudja, hogy valahol a rengetegen túl ott élnek az övéi… És egyszer majd választania kell.

Képgalériánk a premieren készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra