Horváth Gábor a segítségetekkel elérte, hogy felülvizsgálják a Markusovszky kórház monitoring rendszerét

Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk!

Rendkívül fontosnak tartjuk a jelenlegi járványhelyzetben, hogy beszámoljunk arról, mi és hogyan zajlik a magyar egészségügyben, még akkor is, ha ez a legtöbb esetben rendkívül nehéz.

Horváth Gábor Martin kollégánknak sem volt egyszerű dolga, amikor annak akart utánajárni, „Nulla fokban, egy szál hálóingben hozták haza krónikus beteg édesanyámat a kórházból” 2021. February 15. 18:40 hogy miért szállítottak haza több idős, krónikus beteget is nulla fokban, egy szál hálóingben a szombathelyi kórházból. Végül azonban sikerült elérnie, hogy a kórház felülvizsgálta a monitoring rendszerét.

Elindult a Nyugat.hu rendszeres támogatókat kereső kampánya!
Itt lehetsz rendszeres havi támogatónk!
Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk!

  • Itt követheted Kövesd fotósunkat a gencsi BMX-pályára! 2021. March 21. 21:36 Mészáros D. Zsolt fotósunkat a gencsi BMX-pályára!
  • Itt pedig Józing Tóni mesél arról, hogy a segítségetekkel felélesztette a Szombathely-Oberwart vasút ügyét! Józing Tóni a segítségetekkel felélesztette a Szombathely-Oberwart vasút ügyét 2021. March 22. 20:03
  • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

    Hasznos