Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üvegszoba: Horváth Zsófia kiállítása a művészeti szakgimnáziumban

Ő az a fiatal szombathelyi festő, akinek a képe bekerült a Szépművészeti Múzeumba.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

December 6-án este 6 órakor a Szombathelyi Művészeti Szakgimnáziumban nyílik Horváth Zsófia kiállítása „Üvegszoba” címmel.

Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az eseményre többek között azért hívjuk fel olvasóink figyelmét, mert ő az a festő, akinek az alkotása 1300 pályamű közül nyerte el egy pályázat első helyét és került be a budapesti Szépművészeti Múzeumba.

Az alkotóval akkor lapunk interjút is készített.

1300 alkotás közül egy szombathelyi festő képét választották be az újra megnyíló Szépművészeti Múzeumba

Horváth Zsófia "Függöny" című alkotása egy országos pályázaton hozta el a fődíjat. A művészt elértük telefonon. "A Szépművészeti Múzeum és az OTP Bank közös pályázatára az egész országból mintegy 1300 alkotó adott be pályamunkát és ezek közül választotta ki egy nívós szakmai zsűri a legjobb tizenötöt" - mondja a telefonba megkeresésünkre Horváth Zsófia szombathelyi festő, akinek a munkája nemcsak ebbe a Top15-be került bele, hanem szerdán elhozta a fődíjat is.

A kiállítást – amely január 18-ig lesz látható – Horváth Márk esztéta, filozófus nyitja meg.

Az esemény a Facebookon .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés