Hova tűntek a 30-as táblák a szombathelyi Paragvári és a Szent Imre herceg utcákból?

Egy olvasónk nem értette a helyzetet. És neki lett igaza.

A közelmúltban egy olvasónk azzal hívta fel szerkesztőségünket, hogy nem érti mi történt, de az egyik irányban megvannak, a másikban viszont egyik napról a másikra eltűntek a szombathelyi Paragvári és Szent Imre herceg utcákból a 30-as sebességkorlátozó táblák.

Azt nem mondta, hogy nagyon hiányoznak neki, csak furcsállotta.

Mivel nem igazán értettük, miről van szó, munkatársunk kiment a helyszínre, és valóban azt tapasztalta, hogy a városból "kifelé" haladva vannak a korlátozó táblák, „befelé” viszont nem.

Itt megvan.
Mészáros D. Zsolt

Nem mintha ez lenne a legnagyobb gond a városban, de ha már nekiálltunk, végére jártunk az ügynek és elküldtük kérdéseinket.

Ennek nyomán a városháza illetékesei is kimentek a helyszínre, és ők is azt tapasztalták, hogy a Paragvári utcán haladva a Szent Imre herceg irányában a sebességkorlátozó táblák a helyükön vannak.

Elvileg valahol itt kellene lenniük a tábláknak. Valakinek nagyon kellettek
Mészáros D. Zsolt

Viszont a Szent lmre herceg útról a Paragvári utcán haladva korábban két 30 km/óra sebességkorlátozó volt kihelyezve. Mint kiderült, ezek közül az egyik az útfelújítás miatt volt ott korábban, és mivel a vállalkozó befejezte a munkát, leszerelték a táblát. Tehát ez kipipálva.

A másikat azonban – a bukkanó táblával együtt - egészen egyszerűen ellophatták.

Vagy ahogy a városháza fogalmaz: „ismeretlenek eltulajdonították”.

A hiányzó táblákat, tudtuk meg, a hivatal megrendeli. No de kinek kellett egy bukkanó tábla?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem