Hujber Feri megint széttrollkodta a Mokkát

Orbán Viktor a magyarok királya, ezt is megtudtuk.

Hatalmasat ment Hujber Feri tegnapi Mokkás performansza , amiből ugye azt is meg lehetett tudni, hogy Jézus egy 10 éves gyerek volt és balesetben halt meg. Már egyébként akkor többen éltek a gyanúval, hogy Hujber egyszerűen csak trollkodott, mert végül tök nem azt kezdték el tőle kérdezni a műsorvezetők, mint ami miatt bement reggel a tv2 stúdiójába.

Akkor nézzük a testbeszédeket: Pachmann...
tv2.hu

De úgy látszik a kertévé szerkesztői helybe mentek a lófaszért és nem hagyták annyiban, Hujber tegnapi ámokfutása után továbbra is nagyon érdekelte őket, hogy akkor mi is van a gyerek Jézussal, meg a szakállas színésszel, akit végül is mi Jézusként ismerünk.

A mi Ferencünk pedig nem kérette magát sokáig, gyorsan bele is vágott a közepébe, kezdve egy Facebook gyorstalpalóval, majd folytatta azzal, hogy Orbán Viktor a magyarok királya.

Pachmann gyorsan rendre intette a színészt, azzal, hogyha tovább tolja a politikát, akkor le fogják keverni.

...és Hujber.
tv2.hu

Hujber meg gyorsan tovább tolta a biciklit fekete és fehér király felé. Meg Eurovízióra, meg Mező Misire, meg gyakorlatilag mindenre ami eszébe jutott.

Szabó Dóra tévés újságíró, ja nem, a reggeli műsor női kelléke, meg csak kötötte az ebet a karóhoz és próbált vissza visszatérni a 10 éves Jézushoz, pedig Pashmenn arcán ekkor már lehetett látni a felismerést, hogy jah, tényleg helybe mentek a lófaszért.

Végül Pachmann kérdezett rá, hogy akkor most Hujber te ugye szórakozol, Hujber meg hát egyenes ember bevallotta, hogy biza csak a bolondját járatta itten reggel 8 órakor.

Szerintem Hujbert egy ideig most nem fogják hívni a Mokkába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra