Van humora a Jobbiknak, most épp egy nem létező menekülttábor ellen tiltakoznak

Nem zavarják őket a tények, hogy Szentgotthárdon nincs tábor, sem úttörős, sem migránsos. Tiltakozni így is kell, muszáj a rettegést ébren tartani!

Kaptuk a meghívót, hogy a Vas megyei Jobbik csak nem bírja magába tartani migránsfóbiáit, és megint aggódik.

Megértem, tényleg nem nézhetik tétlenül ezt a nagy menekültáradatot, amelyben Szentgotthárd fuldokol. Így hát valamikor a közeljövőben (nem reklámozzuk az időpontot)

tiltakozó demonstrációval tiltakozik a bevándorlók letelepítése és a szentgotthárdi menekülttábor ellen. Beszédet mondanak: Bana Tibor, Rig Lajos és Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselők.

Ilyen a szentgotthárdi menekülttábor és az osztrák oldal a levegőből
Itt a kísértettábor, lehet hol aggódni?
Tánczos Mihály

A Jobbikot nem zavarják a tények, hogy Szentgotthárdon nincs tábor, sem úttörő-, sem menekült. Egy üres katonai sátrakból tákolt kísértetkemping, na az van.

Igen, van néhány fekete sátor, vaságyakkal, de bennük ember még nem aludt. Na jó, pár órát hetekkel ezelőtt heverészett egy-két csoport, amikor egyszer az osztrákok átmenetileg lezárták a határt.

Tessék kimenni és megnézni

Ennyi. De ha a Jobbik venné a fáradságot, és tájékozódna a helyszínen, a szentgotthárdi ipari parkban, akkor maga is szembesülhetne a tényekkel: ott bizony nincs egy árva arab sem, nemhogy menekülttábor. Persze ha várogatnak, akkor talán egy-két busznyi rémült menekülttel ők is összefuthatnak. Akik a magyar oldalon, leszállva a buszról még pisilnek egyet, majd rendőri kíséretben átballagnak az osztrák oldalra.

Ilyen a szentgotthárdi menekülttábor és az osztrák oldal a levegőből
Itt a kísértettábor
Tánczos Mihály

De ha szerencséjük van, ebben az öt percben még akár jól seggbe is rúghatják őket. Ne vizeljenek már a mi, szentgotthárdi klotyóinkba! Meg aztán ne adj' isten! - mi van akkor, ha véletlenül egy megkergül, kiszabadul a rendőri őrizetből, és nem engedi magát csak úgy átzavarni Ausztriába?! Inkább lecövekel, itt a határon, szkíta-avar-kelta-török ősökre hivatkozva befekszik egy jéghideg sártorba, és csak úgy letelepedik egy nedves, ezeréves vaságyra. Bele se gondoljunk, borzalom!

Azért milyen előrelátóak voltak már a magyarok, hogy a semmire felépítették ezt a kísértet-kempinget? Elég nagy a baja így is a Jobbiknak, hiszen Orbánék menekültuszításból jelesre vizsgáztak, szépen lenyúlták maguknak a tipikus radikálnemzeti ziccertémát. De legalább ott árválkodik az a pár üres, alibiból odavezényelt vaságy. Végre van egy hely, amiért lehet az erőt felmutatni!

Érezd magad jól, magyar!
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Toroczkai László menekültellenes akciófilmet forgatott a szerb határnál

A korábban a Hatvannégy Vármegye éléről ismert, ma már Ásotthalom polgármestereként brillírozó nemzeti radikális ezúttal a filmiparban próbálgatja szárnyait.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra