Idén is több száz fiatal járta el a francia négyest Szombathely Fő terén

A tánccal a napokban érettségiző társaik előtt tisztelegnek, mi pedig hoztunk róla sok-sok képet.

Május 17-én, pénteken ismét több száz szombathelyi diák járta el a napóleoni időben élt arisztokrácia divatos táncát Szombathely Fő terén.

Quadrille 2024
Mészáros D. Zsolt

A sípot, vagyis sípokat ezúttal Nemény András polgármester és Horváth Soma alpolgármester fújta meg, aztán indulhatott is a francia négyes, amit Rimányi Judit táncpedagógus tanított meg a fiataloknak.

Quadrille 2024
Mészáros D. Zsolt

A tánccal a fiatalok a napokban érettségiző társaik előtt tisztelegnek, Johann Strauss Denevér című zenéjére mutatják be a közismert négytételes francia négyest, a quadrille-t.

Quadrille 2024
Mészáros D. Zsolt

A képekre kattintva galéria nyílik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria