Így néznek majd ki az új szombathelyi helyijáratok

Egy hónap és indulnak is.

A Facebook-oldalán osztott meg nemrég néhány fotót a Blaguss Agora Hungary Kft., melyhez csak annyit írtak: Szombathely – meg egy szívecskeszemű emojit.

Ebből pedig nem nehéz kitalálni, hogy a leendő szombathelyi helyijáratok egyik mintapéldányát mutatták meg, ami társaival együtt alig egy hónap múlva már rója is az utakat.

Blaguss Agora Hungary Kft.

Ahogy ugyanis arról lapunk már többször is beszámolt, „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 2022. január 1-től a Volán helyett az osztrák-magyar Blaguss Agora Hungary működteti a szombathelyi tömegközlekedést. A cég már bejelentette Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 az új menetrendet, azt is tudjuk, hogy hol lesznek a jegyautomaták Megvan, hol lesznek a Blagussnak jegyautomatái Szombathelyen 2021. November 11. 11:38 és már a GYIK-oldaluk is elindult. Lehet-e jegyet váltani a buszon? Hol van az új menetrend? – Elindult a Blaguss GYIK-oldala 2021. November 24. 13:38

Blaguss Agora Hungary Kft.

Ráadásul időközben elkészült az útvonaltervezőjük is, amit bárki kipróbálhat itt, hamarosan pedig a mobilapplikáció is elérhető lesz. Mint a Facebookon írják, az útvonaltervező a 2022-től érvényes menetrendet mutatja, januártól pedig a tényleges érkezési és indulási időpontok is láthatók lesznek.

Hangsúlyozzák, hogy egyelőre még tesztüzemmódban fut az útvonaltervező, így előfordulhatnak hibák. Ha valaki ilyet tapasztal, azt kérik, jelezzék az elérhetőségeik valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet