Egy helyi vállalkozó ingyen kifestette a büki mentőállomást

Még az anyagköltséget is ő fizette.

Ha több van a birtokodban mint amire szükséged van, hosszabb asztalt építs, ne magasabb kerítést.

Ezt az idézetet választotta jelmondatául Horváth Lajos szobafestő vállalkozó. Horváth és emberei az elmúlt években is többször jótékonykodtak már, az idén nyáron a büki mentőállomás dolgozóinak ajánlották fel, hogy - az anyagköltséget is beleértve - ingyen kifestik az állomást, pontosabban annak mintegy 90 százalékát.

A felajánlást örömmel fogadták, így a héten Horváth Lajos és emberei el is végezték a munkát, a mentőállomás dolgozóinak megelégedésére.

A vállalkozó lapunknak kifejtette, a felajánlást hálájuk és megbecsülésük jeléül tették, mert az emberi élet megmentése az egyik legfontosabb érték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem