Ingyenes Netflix jöhet Európába

De egyelőre még nem született döntés.

A Netflix vezetősége jelenleg azt mérlegeli, adjon-e a platformhoz ingyenes, de reklámokkal tarkított hozzáférést az európai és ázsiai piacon a felhasználóknak - számolt be a Bloomberg információjára hivatkozva a hvg.hu. Ezzel az lenne a célja, hogy növelje a felhasználói bázisát és a bevételeit. Hiszen így olyan felhasználókat érhet el, akik jelenleg nem engedhetik meg maguknak, hogy előfizessenek a szolgáltatásra, miközben a reklámidő értékesítésével több pénzhez jut.

A cég Kenyában már kipróbálta az ingyenes modellt, de a kísérletet 2023 végén lezárta. A cég vezetése most ennek eredményeit vitatja meg. Egyelőre nincs konkrét döntés, és a lap szerint, ha lesz is, még hónapokat, éveket kell várni a bevezetésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech