Ismét elindultak a Telekom-szolgáltatásai

Több órán keresztül elég nagy gebasz volt a cégnél.

„A Telekom kollégái a hibát elhárították, az érintett szolgáltatások és online felületek újra elérhetőek” – közölte lapunkkal a cég szerda délután fél 4 körül.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Mindez az után történt, hogy a Telekom több szolgáltatása A Telekom több szolgáltatása is elérhetetlenné vált 2022. September 21. 13:31 több órán keresztül elérhetetlen volt.

A Telekom Facebookon közzétett közleménye szerint a hiba érintette a Telekom weboldalát, alkalmazásait (Telekom alkalmazás, TVGO, Mobilvásárlás), webmail szolgáltatását és az ügyfélszolgálati csatornáit is (1414, 1400, 1777). Ezen kívül a technikai hiba még Telekom TV ügyfeleink szolgáltatását is érinthette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech