Ismét elindultak a Telekom-szolgáltatásai

Több órán keresztül elég nagy gebasz volt a cégnél.

„A Telekom kollégái a hibát elhárították, az érintett szolgáltatások és online felületek újra elérhetőek” – közölte lapunkkal a cég szerda délután fél 4 körül.

Mindez az után történt, hogy a Telekom több szolgáltatása A Telekom több szolgáltatása is elérhetetlenné vált 2022. September 21. 13:31 több órán keresztül elérhetetlen volt.

A Telekom Facebookon közzétett közleménye szerint a hiba érintette a Telekom weboldalát, alkalmazásait (Telekom alkalmazás, TVGO, Mobilvásárlás), webmail szolgáltatását és az ügyfélszolgálati csatornáit is (1414, 1400, 1777). Ezen kívül a technikai hiba még Telekom TV ügyfeleink szolgáltatását is érinthette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech