Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták az Iszlám Állam rettegett hóhérát

Abu Omer több tucat kivégzést hirdetett ki és vezényelt le.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Moszulban, az észak-iraki városban kapták el az ISIS hírhedtté várt hóhérját, Abu Omert, aki több tucat halálos ítéletet hirdetett ki és vezényelt le a saría törvénykezés alapján az iszlamisták uralma alatt - írja a DailyMail .

Középen, az ősz szakállú férfi Abu Omer
NC

Omer leghírhedtebb kivégzése az volt, mikor három, homoszexualitása miatt elítélt férfi lefejezésénél prédikált az iszlám morális és erkölcsi elveiről. Ő olvasta fel a bámészkodó helyiek előtt a terrorállam ítéletét. A gyilkosságokról készült képsorokból az ISIS- propaganda videót gyártott, ami bejárta a nyugati sajtót.

A férfit jelenleg az iraki kormányerők tartják fogságban. A férfit jelenleg az iraki kormányerők tartják fogságban. A hadbíróság minden bizonnyal halálra ítéli a rémtettei miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Terror

Hirdetés