Kátyúkerülgető szlalompálya lesz hamarosan a járdából a Bem József utcában

Olvasónk szerint az időseknek nincs könnyű dolguk a lassan akadálypályává minősülő járdán. Szavazzanak!

Olvasónknak elege lett, fényképezett és elküldte nekünk, hogy milyen akadálypálya vár a környéken lakókra nap mint nap.

Katasztrofális állapotok uralkodnak Szombathelyen a Bem József utca 4. számú ház előtt. Többségében idős emberek laknak az említett házban, akik hatalmas kátyúkat, gödröket kerülgetnek a járdán!

Akátyús járda. Ha végigesek rajtad én...
olvasó

A képek beszédesek, ez tényleg nem a legszebb járdaszakasz a városban. Elsőre (az öregség tapasztalatának hiányában) nem tudjuk megmondani, hogy mennyire nehéz itt sétálni az időseknek, de rándult már meg boka, és éjszakai orraesés is volt zúzódással egybekötve a szerkesztőség tagjai közt, hasonló járdaviszonyok miatt.

A repedések mentén legalább elfolyik a víz
olvasó
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem