Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A járványhelyzetet kihasználva dolgoznak az egyik szombathelyi iskolán

Ebben például van ráció.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyik olvasóink hívta fel a figyelmünket, hogy a Szombathelyi Tankerület – kihasználva az iskolai kényszerszünetet – felújítja a szombathelyi Nyitra Utcai Általános iskolát.

És hogy ez dicséretes.

Lapunk megkereste a tankerületet, ahol megerősítették: valóban felújítás történik az épületben és valóban van köze a koronavírushoz.

Ezek szerint a Szombathelyi Tankerületi Központ 2019 őszén két feladat elvégzésére kötött szerződéseket: a szombathelyi Nyitra Utcai Általános Iskola épületének északkeleti felázott fala külső szigetelésének és víz-elvezetésének javítására 1 millió 659 ezer forint értékben és a főbejárati megsüllyedt lépcső javítására 4 millió 306 ezer forint értékben.

Ebben például van logika.
Nyitra Utcai Általános Iskola

„A vállalkozók a szerződött feladathoz kapcsolódó, de az időjárási viszonyok miatt elmaradt munkálatokat, pótlásokat a járványhelyzetre tekintettel most tudják elvégezni” – közölte a tankerület.

„A Tankerületi Központunk fenntartásában álló más intézményben hasonló munkálatok jelenleg nem zajlanak” – válaszolta az ezt firtató kérdésünkre Fodor István tankerületi igazgató.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés