Javában dübörög a Sitkei Rockfesztivál is

Van sör, boroskóla, fagyi, meg lesz Nagy Feró, Ossian, Lord, Vikidál Gyula is.

Nagy hétvége ez Vas megyében, hiszen nemcsak Savaria Karnevál van, hanem augusztus 25-én pénteken elstartolt a 35. Sitkei Rockfesztivál is, kiváló hazai rockbandákkal, komolyabb hang- és fénytechnikával, plusz hangfalakkal, hűtött italokkal, fagyival, sörrel, borral, boroskólával, jubileumi sitkés pólókkal és még sok minden jóval.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

A line-up igazán színes, régi, régi-új, és teljesen új fellépők is jönnek. A székesfehérvári Susie & The Pills nyitotta meg a fesztivált egy lendületes, fiatalos rockműsorral, majd jött a Leander Kills, az Ossian és a Totális Metál is péntek este.

Szombaton 14 órától kezdődik a buli, a Hamuzákis zenekar fogja felforrósítani a hangulatot. Őket követi egy új fellépő, az Echonald 15 órai kezdettel. A Red Rockets zenekar már ismerős lesz a közönség számára, ők kezdenek 16 órakor. Aztán jön 17 órakor a Tűzkerék XT, egy Radics Béla zeneiségét megidéző együttes.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

18:15-kor közös megemlékezés lesz a Kálvária-kápolnánál lévő Balázs Fecó emlékműnél. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület nevében Kovács Ferenc elnök, az egyház nevében pedig Balassi István esperes-plébános helyez el koszorút az emlékműnél, a plébános pedig áldást is mond.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

Az estét a Mobil Mánia kezdi 18:30-kor Vikidál Gyulával a soraiban. Az elmaradhatatlan Lord 50 éves fennállása alatt szinte sosem hiányozhatott a műsorból, ők 20 órakor csapnak a húrok közé.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

Nagy Feró és a Beatrice szintén jubileumi évében látogat el ismét Sitkére. A zenekar 45 éve koptatja a rockfesztiválok színpadjait. 21:30-tól énekelheti majd a közönség a jól ismert slágereket. Az estét és egyben a fesztivált a Zorall zárja 23 órai kezdettel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló