Javában dübörög a Sitkei Rockfesztivál is

Van sör, boroskóla, fagyi, meg lesz Nagy Feró, Ossian, Lord, Vikidál Gyula is.

Nagy hétvége ez Vas megyében, hiszen nemcsak Savaria Karnevál van, hanem augusztus 25-én pénteken elstartolt a 35. Sitkei Rockfesztivál is, kiváló hazai rockbandákkal, komolyabb hang- és fénytechnikával, plusz hangfalakkal, hűtött italokkal, fagyival, sörrel, borral, boroskólával, jubileumi sitkés pólókkal és még sok minden jóval.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

A line-up igazán színes, régi, régi-új, és teljesen új fellépők is jönnek. A székesfehérvári Susie & The Pills nyitotta meg a fesztivált egy lendületes, fiatalos rockműsorral, majd jött a Leander Kills, az Ossian és a Totális Metál is péntek este.

Szombaton 14 órától kezdődik a buli, a Hamuzákis zenekar fogja felforrósítani a hangulatot. Őket követi egy új fellépő, az Echonald 15 órai kezdettel. A Red Rockets zenekar már ismerős lesz a közönség számára, ők kezdenek 16 órakor. Aztán jön 17 órakor a Tűzkerék XT, egy Radics Béla zeneiségét megidéző együttes.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

18:15-kor közös megemlékezés lesz a Kálvária-kápolnánál lévő Balázs Fecó emlékműnél. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület nevében Kovács Ferenc elnök, az egyház nevében pedig Balassi István esperes-plébános helyez el koszorút az emlékműnél, a plébános pedig áldást is mond.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

Az estét a Mobil Mánia kezdi 18:30-kor Vikidál Gyulával a soraiban. Az elmaradhatatlan Lord 50 éves fennállása alatt szinte sosem hiányozhatott a műsorból, ők 20 órakor csapnak a húrok közé.

Facebook/Sitkei Rockfesztivál

Nagy Feró és a Beatrice szintén jubileumi évében látogat el ismét Sitkére. A zenekar 45 éve koptatja a rockfesztiválok színpadjait. 21:30-tól énekelheti majd a közönség a jól ismert slágereket. Az estét és egyben a fesztivált a Zorall zárja 23 órai kezdettel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló