Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Valóságos jégvarázs volt a kőszegi Abért-tónál

Egy újabb csodás arcát mutatta meg a tél.

Minden évszak tartogat utánozhatatlan pillanatokat, de sokak számára a tél az egyik legkedvesebb a különlegesség szempontjából. Olvasónk, Lakotárné Lőrincz Edit is megtalálja a szépséget minden évszakban, ezt pedig általában lapunkkal is megosztja.

Így tett most is, amikor a héten kilátogatott az Abért-tóhoz, ahol valóságos jégvarázs fogadta.

Jég az Abért tavon
Még több képért kattints!
Lakotárné Lőrincz Edit

„A napokban szép jégszobrok keletkeztek a kőszegi Abért-tó kicsapó hullámai által, melyek ráfagytak a növényekre, kövekre” – írta.

Jég az Abért tavon
Lakotárné Lőrincz Edit
Jég az Abért tavon
Lakotárné Lőrincz Edit

Amikor Lakotárné ott volt, már elkezdtek olvadni a jeges csodák a napsütés miatt, de még mindig fellelhetők voltak szép formák.

Jég az Abért tavon
Még több képért kattints!
Lakotárné Lőrincz Edit

Tavaly egyébként februárban bújt hasonló köntösbe az Abért-tó, akkor fotósunk kóborolt egyet a jégbe zárt világban.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem