Valóságos jégvarázs volt a kőszegi Abért-tónál

Egy újabb csodás arcát mutatta meg a tél.

Minden évszak tartogat utánozhatatlan pillanatokat, de sokak számára a tél az egyik legkedvesebb a különlegesség szempontjából. Olvasónk, Lakotárné Lőrincz Edit is megtalálja a szépséget minden évszakban, ezt pedig általában lapunkkal is megosztja.

Így tett most is, amikor a héten kilátogatott az Abért-tóhoz, ahol valóságos jégvarázs fogadta.

Jég az Abért tavon
Még több képért kattints!
Lakotárné Lőrincz Edit

„A napokban szép jégszobrok keletkeztek a kőszegi Abért-tó kicsapó hullámai által, melyek ráfagytak a növényekre, kövekre” – írta.

Jég az Abért tavon
Lakotárné Lőrincz Edit
Jég az Abért tavon
Lakotárné Lőrincz Edit

Amikor Lakotárné ott volt, már elkezdtek olvadni a jeges csodák a napsütés miatt, de még mindig fellelhetők voltak szép formák.

Jég az Abért tavon
Még több képért kattints!
Lakotárné Lőrincz Edit

Tavaly egyébként februárban bújt hasonló köntösbe az Abért-tó, akkor fotósunk kóborolt egyet a jégbe zárt világban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem