Szombathely színt váltott, jól áll neki a fehér

A hóval együtt jár a karácsonyi hangulat is.

Szakad a hó. Azért a jókedvből sincs hiány. A közelben a friss havat középkorú férfiak takarítják. A játék kedvéért nevezzük őket Bélának és Zolinak vagy Béla Zolinak.

Havas Szombathely
György István Péter

A reggel terítékre került

röfi

feldolgozása befejeződött. A hóeltakarítást a délelőtti nehéz munka után, olyan levezető foglakozásnak tekintik. Felcsendült a nóta, Zoli kezdi az éneket, Béla hamar csatlakozik:

Havas Szombathely
György István Péter

Hull a pelyhes fehér hó. Jöjj el kedves télapó!

Közben a hólapát ritmusos mozgása adja a dalhoz az ütemet. Reméljük azért lesz tavasz és nyár is! Aztán a következő télen jöhet újra a mikulás és a télapó. Bár jósolták, hogy 2016-ban jön a nyári Mikulás. Őt már azonban, fürdőruhában szeretnénk ünnepelni!

Havas Szombathely
További képeinkért kattintson a fotóra
György István Péter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem