Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jelentősen megváltozik a Spotify

Gyorsabban rátalálhatunk a korábban hallgatott számokra.

Hónapokig tartó tesztelések és kísérletezések vezettek ahhoz, hogy egy új és tisztább felületet alakítson ki a Spotify – vette észre a hvg.hu.

A változás célja, hogy a felhasználó minél könnyebben vissza tudjon térni a korábban hallgatott zeneszámokhoz és podcastekhez. A kezdőképernyő felső részében ezentúl ezért azokat a tartalmakat láthatjuk, amiket legutóbb hallgattunk. Ezek közül is kiemelést kapnak azok a podcast-epizódok, amelyeket félbehagytunk. Emellett megjelöli a rendszer azokat a podcastokat is, ahová új epizódok kerültek fel.

Nyugat.hu

Az asztali és webes alkalmazásnak ugyanolyan lett a kialakítása. A lejátszási listák szerkesztése és testreszabása is egyszerűbb lett. Új, beágyazott keresősáv segít az új dalok és podcast-epizódok gyors megtalálásában.

Nyugat.hu

A fizetős felhasználóknak egy ajánló is megjelenik a kezdőképernyőn, ami olyan előadót javasol majd, ami igazodik az illető zenei ízléséhez.

Az újítások egy pár héten belül fognak megjelenni.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech

Tovább az oldalra