Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jókedvet hozott az Agora Savaria a szombathelyi erkélyek alá

A Kultúrfutár mozgalom a vártál is nagyobb érdeklődést keltett a lakótelepek erkélyein.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csütörtök este fél hét és kilenc óra között az Agora Savaria útnak indította a Kultúrfutár című rendezvénysorozatot. A cél az, hogy kultúrát, mozgást és mindenek előtt jó kedvet vigyenek a karanténban lévő szombathelyiek erkélye alá.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az első körút keretében a Joskar-Ola, a Kisz, a Derkovits, az Oladi és a Stromfeld lakótelep estjét színesítették az agorások.

Nemény András
Horváth G. Martin

Nemény András, Szombathely polgármestere mondott rövid, de bátorító beszédet, majd a szombathelyi jéglovag, Varga Jenő rázta fel a hangulatot. Közös táncra és énekre invitálta az erkélyen tartózkodó nézőket, még verset is szavalt. Természetesen a már jól ismert orral furulyázását is elő adta.

A Nyugat stábja élő adásban jelentkezett a helyszínekről, így nem csak az említett lakótelepek lakói, de Facebook oldalunk nézői is követhették az eseményeket.

Az első túra felvételei

A Kultúrfutár programsorozat folytatódik, következő túrájukat ma este 6-kor kezdik. Stábunk most is kint lesz és élőben közvetít a programról. Annyit már megtudtunk, hogy az Energy Dance Team fogja megmozgatni a lakókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés