3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Ágota gyógyulásáért lesz különleges piknik a kámoni zöldkönyvtárban

]A gyógyító erejű együttlét magában foglalja Ágota további harcának fizikai és lelki síkon történő támogatását is.

Szeptember 9-én délután 14 órától formabontó családi piknik lesz a kámoni fiókkönyvtárban és annak csodás kertjében (Szombathely, Szent Imre herceg utca 84/B) egy beteg lányért, Ágotáért.

Amikor Ágota betegsége kiderült, egy maroknyi csapat szerveződött köré, barátok az egész országból.

A támogatásnak két fő pillére van: segíteni az egészséges táplálkozásban, valamint az alternatív táplálékkiegészítők beszerzésében, illetve forrásokat találni olyan gyógymódokhoz való hozzáféréshez, melyek hathatós segítséget nyújtanak a hagyományos orvoslás mellett.

Ez utóbbi út egyik állomása lesz ez a rendezvény, amelynek tervezésében és kivitelezésében is aktívan részt vesz Ágota.

Az ő tapasztalatai alapján, a saját egyéni gyógyulási folyamatában személyesen is átélt különböző terápiák jeles képviselői is meghívást kaptak. Hiszen nem is ő volna, ha még ebben a helyzetben is nem a többiek, a másik emberek sorsa volna az igazán fontos a számára.

Mert a valóság az, hogy rengeteg sorstársa van, akik közül csak kevesen tudják, hogy milyen különleges segítséget is tud nyújtani a mai kor, hogy milyen kiegészítő terápiák érhetőek el azok számára, akik keresnek.

A szervezők, a barátok ebben is mellette állnak, de persze nekik elsősorban annak a lehetőségnek a megteremtése lett az önként vállalt feladatuk, hogy az erre nyitott közönség úgy tudjon együtt tölteni Ágotával egy délutánt, hogy az tartalmas, felüdülést jelentő, és az adakozás örömét is magában foglaló lehessen.

A hangsúly ezért azon van, hogy egy könnyed, de mégis bensőséges hangulatú rendezvényen néhány órán át a gyógyulás kerüljön a középpontba.

A gyógyító erejű együttlét magában foglalja Ágota további harcának fizikai és lelki síkon történő támogatását is. Ebben pedig részt tud venni minden odalátogató, ki-ki a maga módján és a neki tetsző mértékben.

Ágota
Illés Gábor

Ehhez segítségül a következő programok szolgálnak:

 • gyerekkuckó természetes játékokkal, mesével és papírszínházzal, a nagyobbacskáknak kézműves foglalkozással
 • kertszerte elszeparált beszélgetőhelyek, ahol személyesen megszólítható Ágota néhány segítője
 • sütemény- és limonádépult, ahol megkóstolható az „Ágota napja süti verseny” összes nevezőjének erre a napra készített alkotása, illetve a barátok által sütött sok finomság is
 • könyvek és kézműves portékák zsibvására, ahol akár Ágotának keze munkáját gyümölcseit is megvásárolhatják a támogatók
 • igazi kuriózumnak számít, hogy a szomszédos megye híres Füvesemberének gyógynövénytúráján vehetnek részt a kezdésre érkezők, és nem túlzás azt állítani, hogy a kámoni könyvtár kertjében található növények java részéről kiderül majd, hogy milyen gyógyító erejűek is valójában
 • a napot egy különleges zenei élmény zárja majd, egy koncert kicsiknek és nagyoknak, és mindenkinek, aki már sejteni véli, hogy vannak olyan dallamok, melyek valóban gyógyszerek
 • és nem utolsó sorban, akik még nem jártak itt, azok megismerhetik a város egyik legvarázslatosabb fiókkönyvtárát, amely egy nagyvonalú felajánlás eredményeképpen otthont ad ennek a rendhagyó kezdeményezésnek.
 • A rendezvény csak hóvihar miatt maradhat el, minden egyéb esetben várják a családokat, egyedülállókat, egészségeseket, gyógyultakat és gyógyulni vágyókat, és mindenkit, akinek fontos egy segítségre szoruló egyén támogatásán keresztül egy új világot nyitni az egész közösségünk betegségről, egészségről és gyógyulásról való gondolkodásában.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Programajánló