Vadkacsákat terelgettek Szombathely belvárosában, le is videózták az úttesten tipegő népes családot

Ennél cukibb sztorit erre a szombatra ki se találhattunk volna!

Egy olvasónk, Koroknai-Horváth Csilla épp testvére babáját sétáltatta Szombathelyen a Légszeszgyát és Rákóczi utca sarkán, amikor édesanyjával arra lettek figyelmesek, hogy egy népes kacsacsalád átmegy az úton, épp velük szemben, és beállnak a buszmegállóba.

Megvártak egy buszt, az elment, majd visszamentek. Közben kihívták az állatmentőket, akik közölték, nem jönnek ki, de próbálják meg visszaterelni a kacsákat a víz felé. Csilla fogta a pici babatakaróját, és egy másik úr segítségével, akik szintén babával voltak, haláltmegvető bátorsággal átterelték őket a kereszteződésen. Aztán a parkoló autók alatt vissza a Gyöngyösbe.

Vigyázat kacsaveszély!

A történetnek azért annyi tanulsága lehet, hogy Szombathelyen, a Gyöngyös és a Perint környékén hasonló fennakadásokra lehet számítani, úgyhogy óvatosan a vezetéssel!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem