Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a mai fiatalok éppen művésztáborban szakadtak ki a tévé és internet fojtogatásából

Kámban jöttek össze egy kis brainstormingra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még hogy ezek a mai fiatalok naphosszat csak az internet meg a tévé előtt ülve sorvasztják a testüket! Pont erre cáfoltak rá a múlt hét végén. Augusztus 12 és 14. között Kámban szervezték meg a Nyolcág művészeti tábort. Az irodalom, a zene és a képzőművészet iránt érdeklődő fiatalok gyűltek össze, hogy hódoljanak hobbijuknak.

Nyolcág művészeti tábor
Nyolcág művészeti tábor
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az első nap az irodalomé volt: Nietzsche ön-élet-hazugság filozófiája került a központba. A táborozóknak a félelmeiket jellemző melléknevekkel kellett versszakokat írniuk, majd azokat 3-4 fős csoportokba rendeződve összekomponálniuk és előadniuk.

Nyolcág művészeti tábor
Nyolcág művészeti tábor

Másnap a zene következett. Egyfelől tábori himnusz-szerzésbe kezdtek bele a fiatalok, másfelől pedig hatalmas kirándulásokat tettek. A kirándulás során a fiatalok bejárták a kámi Virághegy csodálatos szőlőseit, és egy kedves helyi pincegazda vendégül is látta őket. Este pedig koncertek következtek - többek között az Újvilág Utca is fellépett.

Nyolcág művészeti tábor
Nyolcág művészeti tábor

A harmadik nap volt a legösszetettebb és legsokoldalúbb a háromból. A vizuális művészetek kapták a legnagyobb szerepet. A táborozók előadást hallgathattak a művészet és a pénz kapcsolatáról, felújították a betonból öntött színpadot és természeti elemekből vers- és dalrészleteket alkottak meg vizuálisan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés