Kapd be! – elszabadultak az indulatok egy szombathelyi kereszteződésben

„Azért ilyet Szombathelyen is ritkán látni.”

Valószínűleg sokan bólogatni kezdenek, amikor meghallják vagy meglátják azt a mondatot, hogy „az utóbbi időben mintha egyre feszültebbek, türelmetlenebbek lennének az emberek”. És ez bizony a közlekedésben is megmutatkozik, hiszen egyre hajmeresztőbb dolgokat látni az utakon, elég csak a Paragvári utca felújítása miatti káoszra gondolni, amiről nemrég mutattunk egy videót is. Vagy a kedd reggeli balesetre, Összezavarták a lezárások és terelések a sofőrt, felborított egy utánfutót Szombathelyen August 30. 09:10 ami szintén a lezárások és terelések miatt történt.

De nem ezek voltak az egyetlen hajmeresztő manőverek az elmúlt napokban. Egy bicikliző olvasónk éppen a Sugár útról szeretett volna átmenni a Markusovszky Lajos utcába, amikor a kereszteződésnél egy kisebb torlódásba ütközött.

Ezzel nem is lenne baj, ha egytől egyig mindenki betartotta volna KRESZ-szabályokat. Szemből, a Markusovszky utca végén azonban állt egy türelmetlen autós is, aki úgy gondolta, megoldja okosba' és a végén még úgy tűnik, neki állt feljebb – legalábbis a videó végén felcsendülő „kapd be” alapján.

„Azért ilyet Szombathelyen is ritkán látni. A VW-s jobbról, a járműforgalom elől elzárt területen kikerülte a várakozó sort, majd a tanuló vezető (hadd okuljon!) előtt kikanyarodott balra, és még a szemből jövő kapja be, amiért inteni mert neki, hogy mit csinál” – fűzte hozzá a videóhoz olvasónk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem