Szeméthegyek és elhagyott tanga a Savaria karnevál után

Olvasóink küldtek fotókat, az egyik elég megdöbbentő.

Két olvasónk is küldött fotókat a karnevál utáni hétfőn látottakról. Miközben a karneváli területet gyorsan összetakarították, az eldugottabb részeken megdöbbentő dolgokat is láthatunk.

A levéltár mögött például ez a kép fogadta olvasónkat:

Olvasó

A Berzsenyi téren, az egyetem D-épülete előtt még megdöbbentőbb volt a látvány. Nem csak azért, mert egy fekete tangabugyit hagyott el valaki, hanem a mellette lévő emberi végtermék, vagyis kupac sz.r miatt is. Eléggé sürgős lehetett a dolog, ha ilyen helyet választott az elkövető.

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem