Darabokra tört a csatornafedél mellett az úttest Szombathelyen

Az Erdei Iskola út és a Lovagló utca kereszteződésében meglepő a látvány.

"Szombathelyen az Erdei iskola úton, ahogy lekanyarodnánk az Ádám László utcába, már hetek óta ilyen szar az út. Ki van rakva két kis oszlop, és le van tudva. Hogy kijavítsák, na, azt nem" - írta levelében olvasónk.

Elmentünk a helyszínre, ahol az Erdei Iskola út és a Lovagló utca kereszteződésében megtaláltuk az említett csatornanyílást.

Úthiba az Erdei iskola úton
Távolról nézve
Mészáros D. Zsolt

Olvasónknak igaza van, darabokra tört az útburkolat a csatornafedél mellett, olyan, mintha valaki csak nagyjából visszapakolta volna az aszfaltdarabokat.

Úthiba az Erdei iskola úton
Közelebbről
Mészáros D. Zsolt

Valószínűleg beszakadt az egész, és gyorsan kiraktak két figyelmeztető oszlopot. Való igaz, ezek távolabbról is látszanak.

Úthiba az Erdei iskola úton
Még közelebbről
Mészáros D. Zsolt

Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan kijavítják a nemcsak csúnya, de balesetveszélyes úthibát. Mielőtt valaki a lábát, a kerékpár kerekét vagy az autókerék felfüggesztését törné ki benne.

Mi is azért mutatjuk meg, hogy az arrajárók legyenek óvatosak. A képekre kattintva galéria nyílik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem