Belépett Márki-Zay Péter mozgalmába az Éljen Szombathely-frakció egyik városi képviselője

Így a Mindenki Magyarországa Mozgalom is képviselve van a szombathelyi városvezető frakcióban.

Belépett a Mindenki Magyarországa Mozgalomba Kelemen Krisztián szombathelyi városi képviselő, a közgyűlésben többségben lévő Éljen Szombathely-frakció tagja.

Kelemen Krisztián MMM
Kelemen Krisztián és Bana Tibor
Mészáros D. Zsolt

A hírt Bana Tibor , a Vas megye 3-as választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltje jelentette be a szerdán a szombathelyi városháza előtt tartott közös sajtótájékoztatójukon.

Kelemen Krisztián 2014 óta városi képviselő, akkor a DK tagjaként, az ellenzéki összefogás támogatásával nyert egyéniben, a Joskar-Ola városrészen. 2018 év végén bejelentette Kilépett egy DK-s szombathelyi képviselő Gyurcsány pártjából 2018. December 27. 20:29 , hogy kilépett a DK-ból, de maradt az akkor ellenzéki Éljen Szombathely-frakció tagja. 2019-ben pártonkívüliként, az Éljen Szombathely támogatásával indult az önkormányzati választásokon, és ismét nyert a választókerületében.

Kelemen Krisztián MMM
Kelemen Krisztián megkapja a mozgalmat jelképező kék szalagot
Mészáros D. Zsolt

Tavaly Az Éljen Szombathely-frakcióból László Győző alpolgármester a Momentumba lépett be László Győző, Szombathely alpolgármestere belépett a Momentumba 2020. November 03. 11:42 , miután távozott az MSZP-ből A Momentumnak addig nem volt képviselője a frakcióban. Kelemen Krisztián döntése után már a Márki-Zay-féle MMM is képviselteti magát a várost vezető képviselő-csoportban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet