Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Keressük azokat, akik tönkretettek egy szombathelyi parkot

Szétbarmolták az asztalt és a padot a gyöngyöshermáni Haranglábi Emlékparkban.

„Barbár kezek a földdel tették egyenlővé a Haranglábi Emlékparkban levő asztalt és padot” – kezdi posztját Tóth Kálmán, a Szőlős-Gyöngyöshermán-Szentkirály városrészek képviselője, aki néhány fotót is megosztott a rongálásról.

Tóth Kálmán

Mint mondja, megtették a rendőrségen a feljelentést, és bár sok esélyt nem látnak rá, de remélik, hogy megtalálják a tetteseket. Az okozott kárt viszont sajnos még ez sem fogja enyhíteni, annak ellenére sem, hogy megjavítják az asztalt és padot.

Tóth Kálmán

„Szükséges intézkedéseket a helyreállításra megtettem, de nyilván nem vagyok egyedül a felháborodásommal, elkeseredettségemmel és a dühömmel. Ha bárkinek bármilyen információja van erről a gyalázatos tettről, kérem jelentkezzen” – zárta mondandóját.

Tóth Kálmán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra