Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keresztbe állított buszokkal védik a karneválozókat a terroristáktól

A szombathelyi rendezvényen komoly óvintézkedéseket tettek az elmúlt hetek tömegbe hajtós esetei miatt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok karneválozónak valószínű fel sem tűnt, hogy a szombathelyi belváros legfőbb csomópontjaiba (Thököly-Hunyadi kereszteződés, Aréna utca Gayer park felöli vége, Tököly-Rákóczi körforgalom) az ÉNYKK buszait állították keresztbe a szervezők. Mindennek a karneválozók biztonságához van köze. A múlt héten Spanyolországban ismét egy terrorista hajtott a sétáló tömegbe egy furgonnal. A Savaria Karneválon több tízezer ember vesz részt, így akár célpontot is szolgálhatna a szélsőségeseknek. A rendőrök ezért kérték az ÉNYKK-t, hogy bocsássa szolgálatukba néhány buszát és álljanak vele keresztbe az úton, így védve a szórakozó tömeget.

Keresztbe álltott busz a Borok utcája elején
nyugat.hu
Csuklósbuszok a Thököly utcában
Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Savaria Karnevál 2017

Hirdetés