Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Keresztbe állított buszokkal védik a karneválozókat a terroristáktól

A szombathelyi rendezvényen komoly óvintézkedéseket tettek az elmúlt hetek tömegbe hajtós esetei miatt.

Sok karneválozónak valószínű fel sem tűnt, hogy a szombathelyi belváros legfőbb csomópontjaiba (Thököly-Hunyadi kereszteződés, Aréna utca Gayer park felöli vége, Tököly-Rákóczi körforgalom) az ÉNYKK buszait állították keresztbe a szervezők. Mindennek a karneválozók biztonságához van köze. A múlt héten Spanyolországban ismét egy terrorista hajtott a sétáló tömegbe egy furgonnal. A Savaria Karneválon több tízezer ember vesz részt, így akár célpontot is szolgálhatna a szélsőségeseknek. A rendőrök ezért kérték az ÉNYKK-t, hogy bocsássa szolgálatukba néhány buszát és álljanak vele keresztbe az úton, így védve a szórakozó tömeget.

Keresztbe álltott busz a Borok utcája elején
nyugat.hu
Csuklósbuszok a Thököly utcában
Bonyhádi Zoltán

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2017