Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Két hete tátong ez a vágás Szombathelyen, a Kismarton és az Igló utca sarkánál

Semmi jelzőtábla, semmi utólagos javítás - panaszolja olvasónk. Mi is foglalkoztunk a témával múlt héten, nem is egyszer.

Távolról azonban észrevehetetlen, írja olvasónk:

Az autósok 95% a meglepődik amikor pattan a futóművük.

Egyik oldaról
Olvasó
Másik oldalról
Olvasó

Olvasónk azt is megjegyzi, azért küldte a fotókat, hogy mindenkit figyelmeztessen, aki csak erre jár, hogy óvatosan, merthogy figyelmeztető tábla, se közel se távol nincs:

A legközelebbről
Olvasó

A témával mi is külön cikkben foglalkoztunk, Az E.ON sajnálja, hogy kellemetlenséget okoztak, kijavítják a szombathelyi Kismarton utcai úthibát 2018. May 17. 18:37 ugyanis az E.ON egy hete végzett munkákat itt a Kismarton utcában. Közben teljes szélességben átvágták az útburkolatot, majd egy pár centi mély és 20-25 centi széles mélyedést hagytak maguk után. Ráadásul úgy, hogy erre semmivel sem hívták fel az autósok figyelmét.

Olvasó

Megkérdeztük az E.ON-t is, a cég válaszában sajnálatát fejezte ki, hogy kellemetlenséget okozott az ott élők számára. Miután végeztek a munkával, a gödröt visszatemették, tömörítették, majd a betonszintig lebetonozták. Nemsokára leterítik az aszfaltot is - ígérték.

Olvasó

De addig is, átmeneti megoldásként egy ideiglenes betonréteggel szintbe hozzák az érintett sávot.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem

Tovább az oldalra