Két hete tátong ez a vágás Szombathelyen, a Kismarton és az Igló utca sarkánál

Semmi jelzőtábla, semmi utólagos javítás - panaszolja olvasónk. Mi is foglalkoztunk a témával múlt héten, nem is egyszer.

Távolról azonban észrevehetetlen, írja olvasónk:

Az autósok 95% a meglepődik amikor pattan a futóművük.

Egyik oldaról
Olvasó
Másik oldalról
Olvasó

Olvasónk azt is megjegyzi, azért küldte a fotókat, hogy mindenkit figyelmeztessen, aki csak erre jár, hogy óvatosan, merthogy figyelmeztető tábla, se közel se távol nincs:

A legközelebbről
Olvasó

A témával mi is külön cikkben foglalkoztunk, Az E.ON sajnálja, hogy kellemetlenséget okoztak, kijavítják a szombathelyi Kismarton utcai úthibát 2018. May 17. 18:37 ugyanis az E.ON egy hete végzett munkákat itt a Kismarton utcában. Közben teljes szélességben átvágták az útburkolatot, majd egy pár centi mély és 20-25 centi széles mélyedést hagytak maguk után. Ráadásul úgy, hogy erre semmivel sem hívták fel az autósok figyelmét.

Olvasó

Megkérdeztük az E.ON-t is, a cég válaszában sajnálatát fejezte ki, hogy kellemetlenséget okozott az ott élők számára. Miután végeztek a munkával, a gödröt visszatemették, tömörítették, majd a betonszintig lebetonozták. Nemsokára leterítik az aszfaltot is - ígérték.

Olvasó

De addig is, átmeneti megoldásként egy ideiglenes betonréteggel szintbe hozzák az érintett sávot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem