Ünnepi pompába öltözött közlekedési tábla

Miért van megfelezve a Kéthly Anna utca?

Karneváli díszbe öltözött Szombathelyen a Kéthly Anna utcában a behajtani tilos tábla. A tetemes mennyiségű futó gaz nemcsak rá, hanem a kerítésre és az utcában levő fákra is több méter magasra felfutott. Az önkormányzati bérlakások utcai bejáratánál illegálisan lerakott veszélyes hulladékot végre hónapok után elszállították.

Kéthly Anna utcai helyzet
György István Péter

A bérlakások környezetében a gaztenger egy részét levágták, a termetesebb gazokat azonban meghagyták. Az sem ártana, ha a levágott részen a tengernyi szemetet is összegyűjtené az illetékes. Visszatérve a közlekedési táblára, akár az utca két oldalát össze is lehetne nyitni. Naponta, többségükben kerékpárosok közlekednek az utcában. Lehetséges, hogy ennek még örülnének az érintettek is!

Kéthly Anna utcai helyzet
György István Péter
Kéthly Anna utcai helyzet
György István Péter
Kéthly Anna utcai helyzet
A fotóra kattintva galéria nyílik
György István Péter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem