Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kihívás teljesítve: legényest járt "otthon" a Paragvári igazgatója

És fel is vette videóra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gergácz Gábor, a Paragvári Utcai Általános Iskola igazgatója - aki nem mellesleg az ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttesében táncol - elfogadta a #legényesezzotthon kihívást az iskola egyik tanulójától. A kihívást a Facebookon a Magyar Nemzeti Táncegyüttes indított útjára. Az akcióval az otthonmaradás fontosságára és az otthoni gyakorlás lehetőségére hívják fel a figyelmet.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Fontos, hogy mindenki aki megteheti, most maradjon otthon! De mi otthon is tudunk táncolni… Mutasd meg a világnak, milyen virtuózan táncolsz kalotaszegi legényest!

– írták felhívásukban. A feladatban kalotaszegi legényest kell táncolni a lakásban, majd három újabb személyt megnevezni a kihívásra. Ezután ellepték a közösségi oldalakat a videók a legényesezőkről, majd a kihívás elért Szombathelyre is.

Gergácz Gábornak, ha nem is egészen otthon, hanem a Paragvári Utcai Iskola tánctermében, de így sikerült teljesítenie:

És a videó végén természetesen megnevezte a következő kihívottakat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés