Kisebb mocsáron kell átküzdenie magukat az embereknek Gyalóka és Szakony között

Csúszik, és teljesen összesározza a kocsikat az út.

Nemrég kezdtek el terjedni ezek a fotók a Facebookon:

Sártenger Gyalóka és Szakony között
A képre kattintva további fotókat láthat
Kincse Bence

Első ránézésre úgy tűnhet, mintha egy sáros szántót látnánk, nem? Pedig nem az, ez egy út két kis falucska között. A Szakonyt és Gyalókát összekötő szakaszról van szó, ami olyan sáros, mintha egyenesen egy földút lenne.

Megkerestük a képek feltöltőjét, Bencét, aki elmondta nekünk, hogy szinte csak lépésben tudnak közlekedni a mocskos úton. Habár már kiraktak egy harmincas táblát, alig tudnak 20 km/h-val többel menni.

Sártenger Gyalóka és Szakony között
A képre kattintva további fotókat láthat
Kincse Bence

A sár nem csak esztétikailag zavarja az ott élőket, Bence szerint nagyon csúszik tőle az út, ezért sem mernek gyorsabban közlekedni rajta. A két falut összekötő szakaszt egyébként szántőföldek veszik körül, valószínűleg az ott dolgozó traktorok hordták fel a sarat az aszfaltra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem