Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kocsisorok és enyhe káosz az osztrák határnál

Mától léptek életbe az új szabályok.

Ausztriában mától élnek az új beléptetési szabályok Ausztria kötelező vírustesztet és regisztrációt ír elő az ingázóknak is February 03. 19:24 , és láthatóan nem megy minden simán.

Olvasónk reggel 7 óra után küldte ez a fotót Rábafüzesről "totális káosz" kísérőszöveggel.

A kilométeres sort és a hosszú várakozást szerinte az okozza, hogy az osztrákok mindenkinek egyesével beolvassák a QR-kódját.

Rábafüzes, reggel 7 óra
Olvasói fotó

Majd néhány perccel később ismét jelentkezett olvasónk azzal, hogy:

7.17-kor felhagytak az ellenőrzéssel!!! Egyszerűen integetnek. Még a papírokra sem néznek rá! Egy óra várakozás után, 3 perc alatt átértünk. Ezt a fene se érti!!!

Nemsokára részletes jelentést adunk a határon kialakult helyzetről.

Frissítés:

Olvasónk később ezt az üzenetet küldte.

"Újra elkezdték az ellenőrzést. Most kb. 15 perc a várakozási idő......???????????? Nevetséges!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra