Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koczka Tibor lett a Vasivíz Zrt. kommunikációs menedzsere

A Fidesz korábbi közgyűlési frakcióvezetője, Lendvai Ferenc is a kommunikációs részlegen dolgozik.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koczka Tibor lett a Vasivíz Zrt. kommunikációs és marketing menedzsere - maga az érintett erősítette meg a hír lapunknak.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Koczka Tibor 2014-ben lépett be a szombathelyi politikába, miután a Fidesz színeiben választást nyert a Herény-Kámon-Minerva választókerületben. Koczkát alpolgármesterré is választották, hozzá tartozott többek között a kultúra, az oktatás, a sport.

Koczka Tibor
Mészáros D. Zsolt

2018 őszére aztán Koczka összetűzésbe került Kitört a belháború a szombathelyi Fideszben? 2018. October 24. 08:15 a városvezetéssel és Hende Csaba országgyűlési képviselővel, s már akkor világos lett, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon a Fidesz nem indítja. Erről később interjúnkban Koczka Tibor: Az elmúlt négy és fél évben sem volt idilli béke a városvezetésen belül 2019. September 08. 11:36 beszélt is.

Koczka Tibor nyár elején jelentette be Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere polgármester-jelöltként indul pártja és az ellenzék jelöltjei ellen 2019. August 06. 10:46 , hogy függetlenként elindul a választáson, de pár nappal később a Jobbik és a Pro Savaria is beállt mögé, és hamarosan a a Pro Savaria polgármester-jelöltje lett Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere polgármester-jelöltként indul pártja és az ellenzék jelöltjei ellen 2019. August 06. 10:46 .

A választáson nem szerzett képviselői mandátumot, a Pro Savaria elnyert listás helyét Molnár Miklós töltötte be. Decemberben viszont Molnárt megválasztották Molnár Miklós lett a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója 2019. December 17. 11:37 a Vasivíz Irt. vezérigazgatójává, emiatt le kellett mondania Molnár Miklós bejelentette, hogy január 30-ával távozik a szombathelyi közgyűlésből January 22. 14:27 képviselői mandátumáról.

A jelenlegi hírek szerint a helyét Koczka Tibor tölti majd be. Viszont azzal, hogy Koczka lett a Vasivíz kommunikációs és marketingvezetője, a cégben továbbra is együtt dolgoznak majd.

Megkerestük Koczkát, aki elmondta, az előző kommunikációs és marketingmenedzser felmondott, az ő helyére érkezett Molnár Miklós hívására. Az elmúlt hét végén kezdett, egy nappal azelőtt, hogy elődjének letelt volna a felmondási ideje, így könnyebben ment az átadás-átvétel.

Havi bére bruttó 400 ezer forint lesz, Koczka megjegyezte, 30 évig dolgozott a kommunikáció területén újságíróként - évekig ő vezette az MTV soproni körzeti stúdióját is -, így nem ismeretlen a feladat. Ráadásul ez bizalmi állás, és Molnár Miklós vezérigazgató alá tartozik közvetlenül.

Lendvai Ferenc, a Fidesz volt városi elnöke, jelenlegi alelnök, városi képviselő, volt frakcióvezető is a Vasivíz kommunikációs részlegénél dolgozik, 2011-ben, az előző vezérigazgató kinevezésekor érkezett a céghez. Kérdésünkre, hogy ő lesz-e Lendvai főnöke, Koczka azt mondta, jelenleg készül a munkaköri leírása, addig erről nem tud beszélni.

Hozzátette, az a célja, hogy az eddigieknél hatékonyabban és olcsóban működjön a kommunikációs és a marketing. És hozzátette, köztudott, hogy tartózkodik az alkoholfogyasztástól, és most a csapvíz ivására fogja ösztönözni a fogyasztókat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés