Kólacirkusz: Sztanyiszlav Csercseszov válasza Cristiano Ronaldónak

Az orosz szövetségi kapitány karakánul, egyik üveggel nyitotta a másikat.

A foci-Eb egyik nagy szenzációja A Coca-Colának négymilliárd dollárjába került, hogy C. Ronaldo eltolt maga elől egy üdítőt 2021. June 16. 10:32 volt, hogy miután a portugál Cristiano Ronaldo a sajtótájékoztatón eltolta maga elől a szponzorkólát, a Coca-Cola piaci értéke nagyjából 4 milliárd dollárt zuhant.

Most megjött Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov válasza. Az orosz szövetségi kapitány más felfogásban nyúlt a kólásüveghez, mint Cristiano Ronaldo. Nem maradt szégyenben Oroszország.

A finnek elleni szerdai sajtótájékoztató előtt az orosz védő, Georgij Dzsikija érdeklődött edzőjétől, hogy látta-e, mit tett Cristiano Ronaldo a bekészített szponzori tartalmakkal, de az 57 éves mester erre csak megrántotta a vállát, és két kólásüveg kupakját egymásnak feszítve nyitotta ki az egyik üdítőt. Az nem tűnik valószínűnek, hogy a kólaivás hasonlóan rángatná a Coca-Cola részvényárfolyamát.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felhívta a részben budapesti rendezésű kontinensviadalon szereplő csapatok figyelmét arra, hogy vannak bizonyos kötelezettségeik a torna szponzorai felé.

Van is oka rá, hiszen másnap, a francia válogatott müncheni győzelmét követően Paul Pogba kezdett pakolászásba a hivatalos sajtótájékoztatón. A válogatottnak a szponzorként megjelenő Heineken szúrta a szemét, amit az asztal alá rejtett – számolt be a Dailymail.

Pogba - Heineken
twitter
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport