Félmilliárdból újult meg a körmendi piac

A régi túl zsúfolt volt, ezért volt szükség a felújításra.

452 millió forintból újították meg a körmendi vásárcsarnokot – írja a város önkormányzata. A projekt keretében egy új árusítótér és egy új, vásárcsarnokként is üzemelő épület került megvalósításra, rendezvénytérrel, zárható üzletekkel.

Az új vásárcsarnok nagyobb, mint korábban
Jámbori Tamás/körmend.hu

Mint írják, a régi piactér túl zsúfolt volt, mérete pedig nem tette lehetővé "az igények kulturált kielégítését, továbbá a téli időszak is nehezítette a vásárlók és az eladók helyzetét". Ezért épült fel az új árusítótér és a vásárcsarnok.

Az új projektre a pénzt az önkormányzat uniós pályázaton nyerte - teszik hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság